Aan de slag met duurzaam verpakken

Matchmaking-bijeenkomst KIDV Community of Sustainable Packaging Innovators

  • Datum: 12 december 2019

Nieuwsgierig naar innovaties op het gebied van duurzaam verpakken en recycling? Of heb je een innovatievraag waar een start-up wellicht interessante ideeën voor heeft? Kom dan op 12 december naar de Matchmaking-bijeenkomst van de Community of Sustainable Packaging Innovators. Dit is hét innovatieplatform van het KIDV.

In de KIDV Community of Sustainable Packaging Innovators verenigen start-ups, scale-ups en nieuwe samenwerkingsverbanden in de keten zich om ervaringen, kansen en knelpunten te delen en elkaar direct of indirect te helpen bij het verwezenlijken van innovaties op het gebied van duurzaam verpakken en recycling.

Op 12 december brengt het KIDV de leden van de Community en het KIDV netwerk van producenten, retailers en recyclers met elkaar in contact op basis van concrete vragen van deze partijen of van de start-ups. De leden van de Community presenteren hun innovaties en gezamenlijk worden innovatievragen uitgediept. Het doel van deze bijeenkomst is het stimuleren van nieuwe samenwerkingsverbanden en leggen van contacten.

Wil je kennis maken met de leden van de Community, meld je dan nu aan bij Charissa Koolen voor de bijeenkomst op 12 december: c.koolen@kidv.nl.

Ben jij een start-up, scale-up of onderdeel van een innovatief nieuw samenwerkingsverband op het gebied van duurzaam verpakken, nieuwe recyclingmethoden of innovatieve materialen? Profiteer dan van de voordelen die de Community biedt en sluit je ook aan. Klik hier voor meer informatie of meld je aan bij Charissa Koolen, via c.koolen@kidv.nl.