Aan de slag met duurzaam verpakken

Waste2Materials


De (business) uitdagingen van de gesloten keten: Recyclen, Produceren en Verpakken
Ook u bent van harte welkom op de 1ste editie van Waste2Materials. Een uniek jaarcongres dat voortkomt uit Afval & Recycling (8 edities) en Packaging Industry (3 edities). Door het samenvoegen van deze twee congressen wordt een platform gecreëerd om de samenwerking in de gehele keten te bevorderen.

Met een divers programma is aandacht voor systeemdenken en ketenverantwoordelijkheid. Tevens heeft u in de middag de keuze uit verschillende parallelsessies.

U hoort de visie van topsprekers als: Derk Loorbach (DRIFT), Helena Braun (Europese Commissie), Liliane van Heteren (Albert Heijn), Jaap Wassink (Coca Cola), Wieger Droogh (SUEZ) en Otto de Bont (Renewi).

Ontmoet ruim 150 directeuren uit de gehele supply chain van verpakte producten en uit de afval en recycling industrie. Relaties van Kennisinstituut Duurzaam Verpakken ontvangen t/m 3 mei 100 euro korting o.v.v. Duurzaam100. Reserveer vandaag nog uw plaats op www.waste2materials.nl

KIDV-projectleider Daphne van den Berg neemt tijdens Waste2Materials deel aan een paneldiscussie over chemisch recyclen.